Login

Glemt adgangskode?

Glemt adgangskode?

Hvad indeholder Teoriundervisning.dk?

Ligner Politiets teoriprøver


Teoriundervisning.dk blev etableret i år 2001, med en målsætning om, at levere online teoriprøver af den højeste kvalitet. Dengang måtte man købe en CDrom for at få teoriprøver 😮


Siden opstarten har Både konsulenter fra Politiet og flere hundrede køreskoler givet deres feedback på prøverne. Køreskolerne har benyttet teoriprøverne i teorilokalerne over hele landet (via et særligt program til projektor).


Teoriprøverne er lavet, så de ligner Politiets prøve så meget som muligt! Da Politiets teoriprøver ikke er offentligt tilgængelige, og det er strengt forbudt at f.eks. filme en teoriprøve, så er materialet primært bygget på interviews og udsagn fra elever på køreskoler landet over.


Teoriprøverne på Teoriundervisning.dk er generelt en smule sværrere end Politiets. Det er de for at gøre det lettere for køreskoleelever at bestå Politiets prøve. Herudover, så kan teoriprøverne afvikles på to måder: 1) Som digital prøve og 2) som traditionel prøve. Det er Køreskolen som indstiller hvilken prøvetype som de ønsker afviklet til eleverne.


Generelt er Teoriundervisning.dk designet til at gøre det let for dig at bestå den rigtige teoriprøve, første gang!Teoriundervisning.dk indeholder: