Vi har siden august lagt nye billeder på hjemmesiden fra Politiets nyeste serie billeder. Vi ønsker dig held & lykke med teoriprøven !

Login

Glemt adgangskode?

Glemt adgangskode?

Må man lave selvstudium / selvstudie når man går på en køreskole?

Teoriundervisning.dk er godkendt til, at man kan øve teori hjemme, MEN det kræver følgende:


1. Du skal aftale hvilke lektioner du må øve med din kørelærer.

2. Gennemgå lektionen (din kørelærer kan se dit tidsforbrug), og tag derefter en test i de emner du gennemgik i lektionen (Learning Mode). Bestå teoritesten i emnerne, og derefter har din køreskole nok dokumentation til at underskrive din lektionsplan.Sådan står det i "Bekendtgørelse for kørekort":


Selvstudium
Ansøgere, der er fraværende fra køreundervisningen i højst 4 lektioner af 45 minutters varighed i teorilokale (teoretiske emner), kan på særlige vilkår indhente det forsømte ved selv at gennemgå de manglende teoretiske emner (selvstudium).Betingelserne herfor er følgende:


1) Kørelæreren skal sikre sig, at ansøgeren har indlært uddannelsesmålene i den omhandlede teori i tilfredsstillende omfang og bekræfte dette ved sin underskrift i lektionsplanen ved den omhandlede lektion.
2) Det skal fremgå af kørelærerens lektionsplan, hvilke(n) lektion(er) i teorilokale, der er gennemgået ved selvstudium, jf. punkt 9 i afsnit VI i bilag 3.


Det følger heraf, at selvstudium ikke må indgå som et planlagt forløb i den udbudte undervisning.

Læs hele bekendtgørelsen her