Vi har siden august lagt nye billeder på hjemmesiden fra Politiets nyeste serie billeder. Vi ønsker dig held & lykke med teoriprøven !

Login

Glemt adgangskode?

Glemt adgangskode?

Kategori A: Hvordan foregår køreprøven?

Du kan gå op til den praktiske prøve, når du er fyldt 18 år, og har bestået teoriprøven. Den praktiske prøve skal være aflagt senest 12 måneder efter, at du har bestået teoriprøven. Herudover skal du have en lægeattest + et færdselsrelateret førstehjælpskursus (hvis du ikke har taget det i forbindelse med bilkørekort), før du kan blive indstillet til teoriprøven.

Praktisk

Husk ansøgning om kørekort, lektionsplan og evt. gyldigt bilkørekort. Har du ikke bilkørekort, skal du desuden medbringe GYLDIG legitimation (pas / sygesikringsbevis + dåbsattest)

Du kører typisk på samme motorcykel, som du har taget kørelektioner på, og derfor er bekendt med. Den køreprøvesagkyndige kører bag dig, sammen med din kørelærer i en personbil, og fortæller dig, hvor du skal køre. Enten før eller efter, at I har kørt, vil den køreprøvesagkyndige stille dig spørgsmål om teknikken på motorcyklen. Det er meget forskelligt hvad, og hvor meget du bliver spurgt om.

Læs mere om motorcykel teknikken