Vi har siden august lagt nye billeder på hjemmesiden fra Politiets nyeste serie billeder. Vi ønsker dig held & lykke med teoriprøven !

Login

Glemt adgangskode?

Glemt adgangskode?

Hvordan forløber teorilektioner?

Forløbet på køreskolen varierer meget fra skole til skole. Nogle køreskoler har det de kalder "interaktiv undervisning" som egentlig bare betyder, at man sidder foran en computerskærm. Andre har mere traditionel undervisning med personlig undervisning, dias, projektor m.v..

PC undervisning

Fordele
Computerundervisning er mere fleksibel, fordi du ikke er afhængig af, at der bliver undervist i ét bestemt emne. Ofte har køreskolen åbent for computerundervisning på flere dage og tidspunkter, som gør det lettere at få tilpasset sin hverdag. Man skal ikke "vente" på langsomme elever. Det kan forkorte kørekortforløbet

Ulemper
Det kan virke mekanisk og upersonligt at sidde foran en computerskærm. Man mister fællesskabet ved klasseundervisningen, hvor man kan dele viden med de andre elever.

Projektor undervisning

Fordele
Personlig undervisning kan for nogle være bedst, da man hele tiden har en kørelærer foran sig. Man kan lettere dele viden med de andre elever, når alle er igang med det samme emne.

Ulemper
Det er ikke fleksibelt med tidspunkter. De tider, køreskolen har opsat for lektionerne, skal holdes, ellers skal man muligvis vente lang tid, før der atter bliver undervist i lektionen. Det kan forlænge køreskole forløbet.