Vi har siden august lagt nye billeder på hjemmesiden fra Politiets nyeste serie billeder. Vi ønsker dig held & lykke med teoriprøven !

Login

Glemt adgangskode?

Glemt adgangskode?

Hvordan foregår teoriprøven?

Vi har inddelt hjemmesiden i to måder at tage teoriprøver på.

Learning Mode
Her tager man ikke hele prøver, men kun ét billede ad gangen. Efter du har besvaret spørgsmålene får du at vide om du har svaret rigtigt / forkert og hvorfor. Du får ligeledes mulighed for at gå direkte videre til en minilektion med præcist det emne du har svært ved. Alle billederne kommer i præcist den rækkefølge (emner/kapitler) som din køreskole underviser efter.

Teoriprøven
Er en tro kopi af måden du bliver eksamineret på hos Politiet/Borgerservice. Her skal du besvare 25 billeder med spørgsmål, og efter testen vil du få en resultatoversigt. Emnerne i prøverne er et random udtræk mellem alle emnerne i undervisningen. Om der bliver vist tekster under prøven er en indstilling din køreskole sætter (pga. forskellige teoriprøve former forskellige steder i landet).

Stykeprøven
Styrkeprøven fungerer ligesom Learning Mode, men indholdet er udvalgt efter de billeder som du har besvaret forkert tidligere. Det gør at du hurtigere kan lære og komme igennem det materiale du har svært ved.

Iøvrigt afsluttes alle lektioner med en teoriprøve.