Vi har siden august lagt nye billeder på hjemmesiden fra Politiets nyeste serie billeder. Vi ønsker dig held & lykke med teoriprøven !

Login

Glemt adgangskode?

Glemt adgangskode?

Hvad bygger Teoriundervisning.dk det faglige materiale på?

Vi bliver ofte spurgt, hvad der ligger til grund for vores materiale, og hvorfor vi kan sige at det ligner Politiets prøver (for de er hemmelige), og her er hvorfor: 

 - 30 kørelærere har været hyret som konsulenter siden vi startede.
- Omkring 800 køreskoler / kørelærere har brugt vores system til undervisning på skolerne, og har gennem tiden givet os en masse feedback.
- Vi har haft materialet gennemset og tilrettet af en motorsagkyndig (Politi).
- Vi har hyret en konsulent (kørelærer), som systematisk har interviewet mange af sine elever om teoriprøven siden midten af 90’erne, og kortlagt indholdet.
- Vi har vores egen billededatabase på omkring 22.000 billeder, som vi har udvalgt materialet fra. Mange billeder er taget MEGET nøjagtigt efter de oplysninger vi har om Politiets teoriprøver.
- Vi arbejder løbende med at tilføje nye billeder i takt med, at vi modtager input om Politiets teoriprøver.
- Mere end 1/2 million køreskoler elever har brugt vores system siden vi startede i år 2001, og har gennem tiden flittigt givet os nyttig feedback. 

 Vi har arbejdet intensivt med vores teoriprøver siden år 2001, og vi vil fortsætte arbejdet løbende med tilretninger og nyt materiale. Det er dog meget vanskeligt at lave prøvebillederne entydige for alle, og derfor modtager vi gerne feedback og re-evaluere billederne. Hvis du har faglig feedback læs her.