velkommen
flag uk copy

Click for English gudie

Tid til at komme igang 🎉🎉

Kom hurtigt igang

1. Klik ind på login siden: https://min.teoriundervisning.dk

2. Brug dit mobilnummer til at logge ind

Chat support

Hvis du har behov for hjælp, teknisk, fagligt eller brug af hjemmesiden, så skal du blot gå ind på vores Chat Support her. Faglige spørgsmål skal rettes mod din kørelærer.

NYHED!  Virtuel AI kørelærer

Når du er logget ind på vores side, så har vi opsat en AI robot som kender hele køreteorien og ved meget om teoritestene. Vi træner løbende den virtuelle kørelærer, så den bliver hele tiden bedre!

Hvis du har behov for at forlænge din adgang

Vi har gjort det let for dig, at forlænge din adgang til Easypiecy. Når dit abonnement er ved at udløbe, så modtager du en mail, hvor du med en go’ rabat kan forlænge. Hvis du har grønt lys, og ikke består, så tilbyder vi beståelsesgaranti, og forlænger 30 dage uden beregning – ansøg her.

Hvis du bruger iPhone / iPad

Så kan vi tilbyde at du henter vores app her i App Store. Appen er fortsat i Beta version, og er derfor ikke helt udbygget endnu, men vi arbejder på sagen 🙂

Hvis du bruger MacOS

Hvis du er Mac bruger, så skal du indstille din browser, så vores teoritests kan oplæses – følg venligst denne vejledning. Alternativt kan du vælge “Jeg bruger iPhone / iPad” når du starter din teoritest

Den Digitale Teoribog

FÅ TILSENDT EN TEORIBOG

Eksklusivt tilbud til dig som har en adgangskode til Easypiecy; du får rabat på Den Digitale Teoribog. Den indeholder:

  • Fuldt pensum til kategori B (bil)
  • Oplæsning af bogen via QR koder
  • Praktiske links, video og Virtual Reality via QR koder
  • Bogen er skrevet i et normalt direkte sprog

Normalpris 399 kr – Din pris 269 kr ! Bestil her (nederst)

Persondata (GDPR)

Easypiecy lever op til de Europæiske regler for persondata (GDPR), for at sikre at dine personlige data bliver behandlet med den største fortrolighed! Du kan læse mere i vores handelsbetingelser her.

** I foråret 2023 stoppede Apple uden varsel med at supporterer hjemmesider som afspiller (mange) lyde. Det satte derfor en uventet stopper for, at vi kunne understøtte afvikling af teoritests som tidligere. Vi har derfor i første omgang bygget en version som ikke indeholder lyd, som bør virke på de fleste IOS-enheder. Vi arbejder på en længeresigtet løsning, som vil indeholde lyd, men det tager tid at udvikle. Derfor undskylder vi den midlertidige ulejlighed.